Lieve Feekstra

Heksengeheimen

Sneak preview van HEKSENGEHEIMEN. Maak vast kennis met Lieve Feekstra. De inkt van de 3 verhaaldelen is droog. In 2023 ga ik Lieve beter maken: met schrijfcoach Mireille Geus herschrijf ik haar verhaal tot 1 manuscript om Lieves transformatie duidelijker te maken en de structuur aan te scherpen.

En dan: met Lieve’s magie de wereld veroveren!

 

 

Lieve Feekstra Toverpad

‘Woh! Wat – wat een prachtig herenhuis…’ stamelde ik.

Bliksemsnel draaide oma haar hoofd naar me toe. Haar blik torpedeerde me. Venijnig beet ze: ‘dit is geen herenhuis! Dit is een heksenhuis. Al bijna tien generaties Feekstra’s. Ik ben een heks. En jij ook.’

LIEVE FEEKSTRA – TOVERPAD (dl 1)

De 11-jarige wees Lieve moet ineens bij haar onbekende oma wonen. Oma Feekstra blijkt een akelige heks. Met strenge regels en straffen wil zij Lieve opvoeden tot haar opvolgster in de heksen bloedlijn. Maar Lieve wil nooit zo worden als oma. Wanneer oma Lieve’s pestende klasgenoot omtovert in een pad, ontregelt dat de boel volledig. Lieve wil de beheksing terugdraaien. Maar is zij heks genoeg?

Hoe vrij ben je om je eigen keuzes te maken? Heb je daarbij je geschiedenis nodig, of knelt dat als een harnas? Hoe zwart-wit zijn ‘goed’ en ‘slecht’ eigenlijk?

Magisch verhaal voor iedereen van 9+

Op instagram vind je Ada's nieuwste #wijshacks, verhalen en #tegelregels. Helpen ze jou beter maken? Deel je verhaal in een berichtje of DM, of tag me via @adarussell.nl!

Mijn post plaats ik gedeeltelijk ook op mijn facebookpagina. Connect via @AdaRussell.nl.

Wil je maandelijks een dosis inspiratie ontvangen vol #wijshacks die beter maken? Klik dan hieronder

Heb je inspirerende ideeën of verhalen die je met me wilt delen? Of heb je vragen? Mail dan naar info@adarussell.nl

COPYRIGHT? © COPY left! Fantastisch als je inhoud van deze site wilt delen! Deel deze verhalen vooral met je vrienden, je klasgenoten, je collega's, je buren, je hond... Vermeld aub wel www.adarussell.nl als bron erbij 🙂

ADA RUSSELL logo

Privacyverklaring

Pin It on Pinterest

Share This